Датски рефер разказа за Литекс - Левски: Попаднах в ад от фойерверки и димки


Датски рефер разказа за Литекс - Левски: Попаднах в ад от фойерверки и димки
Снимка: Иван Йочев

2684 0

Бившият футболен рефер Ларс Кристоферсен разказа в интервю за родината си какви премеждия е имал, когато е получил наряд за мач в България между Литекс и Левски през 2011 година:

„Получихме покана да свирим четвъртфинала за Купата на България между Левски и Литекс, който се игра в Ловеч. Това бе изключителен мач, страхотно изживяване, а двата отбора наистина се бориха мъжки. Всичко това обаче напълно лудо от самото начало.“ - започва разказа си Кристоферсен, който има 180 мача в елита на Дания и 19 срещи на международно ниво.

„Когато пристигнахме на летището се оказа, че ни чака телевизионен екип. Това бе ново за нас. Отивайки към стадиона видяхме толкова много полиция, колкото има само на дербито между Брьондби и Копенхаген. Това бе мач, при който на трибуните се чуваше „Едно, две, три“ на български език, а след това попадахме в ад от римски свещи, фоейрверки и димки. Бе напълно безумно, но никога няма да го забравя.“

Мачът между Литекс и Левски за Купата на България тогава завършва наравно, а след изпълнение на дузпи домакините се класират напред в турнира.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички