Симеон Славчев: Видях с очите си коронавируса и разбрах колко е страшен и опасен


Симеон Славчев: Видях с очите си коронавируса и разбрах колко е страшен и опасен
Снимка: Официален сайт на Левски

1561 0

Полузащитникът на Левски Симеон Славчев, който преди седмица тества положително за коронавирус, благодари на лекарите, погрижили се за неговото здраве. Футболистът успя да се пребори с вируса и пневмонията, която беше получил вследствие на COVID-19.

Eто какво написа Симеон Славчев в социалните мрежи:

"Искам да изкажа своята най-голяма благодарност и да се поклоня пред професионализма и отношението на д-р Миронова, лекарите и целия екип от УМБАЛ "Св. Анна" гр. София !

Думите не стигат да изкажа благодарността си към д-р Миронова и целия екип борещ се в Ковид отделението с инфекцията и последиците от нея!

Прекланям се пред вас и ценя мисията и жертвите, които правите в името на здравето и живота на хората! Видях с очите си какво представлява инфекцията и разбрах колко е страшна и опасна! Видях през какво преминавате и колко Ви е тежко! Вие сте нашите герои! Ако има някой, който не вярва в сериозността на заболяването и последствията, нека отдели една вечер в отделението и ще разбере колко им е тежко на хората борещи се на първа линия с инфекцията! Тези лекари се борят за всеки един живот и заслужават най-голямото признание и благодарност!

Благодаря Ви, че се погрижихте за моето здраве благополучно! Престои ми възстановяване и се надявам най-скоро време да успея да започна тренировъчен процес! Пазете се и спазвайте мерките!

С огромно уважение: Симеон Славчев"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички