Наско Сираков изненада с визия, показа обувки с "Гунди" и емблемата на Левски


Наско Сираков изненада с визия, показа обувки с "Гунди" и емблемата на Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2919 0

В четвъртък вечер официално бе даден стартът на Бизнес клуб "Левски", като целта на сдружението е да се съберат хора с по-сериозни финансови възможности. И по този начин да се помогне на клуба за изплащането на задълженията към НАП.

Визията на Сираков, с която изненада

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков е сред учредителите на сдружението, като изненада с визията си по време на събитието. Легендата на "синия" клуб прикова вниманието с обувките си, на които бе написано Гунди, както и бе изобразена емблемата на Левски.

Реакциите в социалните мрежи показаха, че част от феновете одобряват подобна идея, като дори се появиха въпроси дали обувките няма да бъдат пуснати в продажба в официалния магазин. На 4 май тази година се навършват 80 години от раждането на Георги Аспарухов, като се очаква отново да има инициативи в негова чест. Всяка година около тази дата се пускат и специални артикули. Разбира се, има и фенове, които не одобриха напълно подобна идеята и се изказаха доста остро за нея.

Тодор Батков също част от новото сдружение

По покана на мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков – Тодор Батков ще закупи част от акциите на клуба. "Никой не е по-голям от Левски", каза пред "24 часа" Тодор Батков след срещата. И го повтори на няколко пъти при въпроси за разделението в клуба.

"Оформя се комисията по увеличението на капитала, което беше гласувано на общото събрание на Левски. Беше отправена поканата желаещите да се включат. Аз съм акционер, но ще си взема пакет от тези акции", заяви адвокатът. Не разкри точно колко голям акционер би станал с новия пакет, но със сигурност щял да помогне и по този начин. А кои бяха другите присъстващи на събитието може да видите в нашата галерия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички