Суперагенти със суперфутболисти: Съставите на Мино Райола и Жорже Мендеш


Суперагенти със суперфутболисти: Съставите на Мино Райола и Жорже Мендеш
Снимка: Guliver/GettyImages

7316 0

Мино Райола и Жорже Мендеш са може би най-разпознаваемите футболни агенти. Освен че имената им се замесват в най-актуалните трансфери, те разполагат с едни от най-талантливите играчи в света, чиято цена достига до стотици милиони.

Изданието HITC Sevens реши да сравни възможно най-добрите състави на всеки от суперагентите. Със Златан Ибрахимович и Ерлинг Холанд в нападение съставът на Райола изглежда впечатляващ, но португалската армада на Мендеш начело с Кристиано Роналдо не ѝ отстъпва по нищо.

Райола:

 

Освен атомното дуо между Ибра и Ерлинг Холанд прави впечатление нидерландското влияние, включващо защитниците Матайс де Лихт и Стефан де Врай, както и Райън Гравенберч. Общата стойност на отбора според Transfermarkt е 455 милиона паунда. Разбира се тук са Пол Погба, както и вратарят на Милан Джанлуиджи Донарума, които са едни от най-спряганите за трансфер играчи.

Мендеш:

 

Клиентите на Мендеш бяха в основата на развитието на Улвърхемптън. Анхел ди Мария, Фабиньо и Едерсон са единствените играчи в състава, които не са португалци, макар че бразилският вратар игра за Бенфика. Само един играч от Улвърхемптън - Рубен Невеш, обаче влезе в състава. Цената на играчите е 450.9 милиона паунда - само 4.5 милиона по-евтино от тима на Райола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички