Бащата на Фюри назова извънземната сума, която иска за мач с Джошуа


Бащата на Фюри назова извънземната сума, която иска за мач с Джошуа
Снимка: Guliver/GettyImages

12297 0

Бащата на Тайсън Фюри - Джон Фюри, разказа срещу каква сума би се съгласил синът му да се бие срещу Антъни Джошуа. Тайсън спечели миналата седмица колана на WBC, след като победи с технически нокаут Дионтей Уайлдър. Сънародникът му Джошуа пък е притежател на останалите 3 големи титли в бокса в тежка категория - на IBO, IBF и WBO.

"Тайсън сега е номер едно, а Уайлдър определено е зад него. Моят син повече няма да се продава евтино. Той трябва даизмъкне от тях сериозни пари, тъй като моят син заслужава всички пари на този свят", заяви Фюри-старши, цитиран от "Boxing Scene".

"Половин милиард за двамата бойци - това бих поискал за този двубой. И да ги разделят между двамата наполовина. Това е най-голямата битка в света в момента. Дайте парите. Нека да проведем този мач в нашата страна. И, знаете ли какво, аз бих се страхувал за живота на Джошуа", допълни Джон Фюри.

Неговият син остава непобеден на ринга до момента, имайки 30 победи като професионалист и едно равенство. Успехите му с нокаут са 21. Джошуа има една-единствена загуба досега и тя е от Анди Руис миналата година. Звездата има 23 победи, 21 от които са с нокаут. А мачът Фюри - Джошуа може да е много близо. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички