Фенките единодушни кой мениджър в Англия ги оставя без дъх


Фенките единодушни кой мениджър в Англия ги оставя без дъх

2795 0

Италианецът Антонио Конте е обявен за най-сексапилния мениджър във Висшата лига, съобщава Daily Mirror. Почти 9 от 10 жени, участвали в анкета, включили наставника на Тотнъм в своя топ 5 на най-привлекателните треньори в елита на Англия.

Дамите, гласували за Конте, признават, че са привлечени не само от безупречния му костюм и прическата, но и от страстните интервюта, които той дава след мачовете на "шпорите".

На второ място с 3 точки изоставане е класиран Стивън Джерард от Астън Вила (86%). Топ 5 допълват Еди Хау от Нюкасъл (82%), Микел Артета от Арсенал (80%) и Хосеп Гуардиола от Манчестър Сити (74%).

Мениджърът от Висшата лига, който най-малко въздейства на жените, е Клаудио Раниери. 70-годишният сънародник на Конте, който преди няколко дни беше уволнен от Уотфорд, получава само 2%.

"Може би Джерард и Хау имат най-привлекателната външност, но Конте излъчва сила и винаги изглежда стилно. А и кой може да устои на италианския му акцент", казва експерт на Daily Mirror". А ето от какво се оплака избраният за най-секси играч на Мондиал 2018.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички