За пръв път от 5 години: Сблъсък, белязал част от златните години в Шампионска лига


За пръв път от 5 години: Сблъсък, белязал част от златните години в Шампионска лига
Снимка: GettyImages

3013 0

Съперничеството между Барселона и Милан е едно от класическите за европейския футбол. Двата тима са били част от най-зрелищните елиминации, както и от паметния финал в Шампионска лига през 1994, когато "росонерите" смачкаха Барселона с 4:0. 

Благодарение на турнето на двата отбора в САЩ, отново ще имаме възможност да видим европейските грандове един срещу друг. За пръв път от години Милан и Барселона се изправят в дуел, макар и с "приятелски" характер, а сблъсъкът е на фокус в платформата за онлайн спортни залози Sesame.bg.

Битката е от 06:00 часа българско време в сряда. (статията продължава надолу). 

Милан и Барселона в първи сблъсък от 5 години насам, и то с отлични коефициенти

Кой е фаворит в битката Милан - Барселона? 

Подготовката за новия сезон тече с пълна сила и за двата отбора и, въпреки че крайният резултат не е важен, то победата може да даде допълнително самочувствие преди старта на сезона. 

Само преди няколко дни каталунците прегазиха Реал Мадрид с 3:0, въпреки че "кралете" имаха 29 удара и цели 5! пъти удариха гредите на вратата, пазена от Тер Стеген. 

Логично, след това представяне Барселона е фаворит в мача - 1.77 коефициент в Sesame.bg. Милан също игра срещу Реал, но загуби с 2:3. Ставката да спечели срещу другия испански колос е 3.65. Равенството е оценено на 3.80. 

Застраховка залог - какво е това и как се използва?

Да очакваме ли голове между "росонери" и каталунци 

Ако се вярва на резултатите в контролните срещи до момента, до головото шоу е гарантирано. Барселона би Реал с 3:0 в мач с ужасно много положения, а преди това падна зрелищно с 3:5 от Арсенал. 

В мачовече на Милан паднаха още повече голове. "Росонерите" биха със 7:0 Лумезане, а след това записаха 2:3 от Реал и 2:2 срещу Ювентус (2:3 след дузпи в приятелски двубой). 

В последния двубой между двата тима (отново приятелска среща през 2018 година, падна само един гол - победа за Милан с 1:0. 

Линията в sesame.bg е поставена на 3.5 гола, като над е 2.13, а под - 1.64. 

Свидетелство за очакването на голове и в двете врати е фактът, че Барселона да запише "суха" мрежа е оценено на 3.30, докато същият залог, но за Милан, е оценен на 5.75. 

Големият бонус на Sesame.bg за 2023 година

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички