Фен "изби рибата" със 157 коефициент за двата финала на Световно първенство 2022


Фен "изби рибата" със 157 коефициент за двата финала на Световно първенство 2022
Снимка: Getty Images

2968 0

Световно първенство 2022 остава в историята завинаги в историята като едно от най-изненадващите и интересните, а един фен на спортните залози със сигурност ще помни дълго финалния уикенд на шампионата в Катар. 

Два точни резултата и в двата финала на Световно първенство 2022 

За един щастливец уикендът е започнал страхотно, след като в събота вечерта позна точния резултат в срещата Хърватия - Мароко (2:1). Това обаче е било само половината от наглед абсурдния залог. 

Той е решил, че един финал не е достатъчен, а трябва да играе и двата. В Sesame.bg е поставил 2:2 точен резултат и в големия финал, който Аржентина спечели. Но в редовното време Килиан Мбапе възстанови равенството между двата отбора - 2:2 и огромен кеф за потребителя на онлайн платформата за спортни залози и казино игри.

Залогът за финалите

Общият коефициент, който щастливецът е получил, е бил 157.25, като, в крайна сметка, платформата е изплатила сума в размер на близо 800 лева. 

Sesame.bg раздаде хиляди безплатни завъртания по време на Световното 

Големият бонус спорт по време на Световното първенство в българския букмейкър беше обвързан с головете на шампионата - всеки гол носеше по 20 безплатни завъртания на потребителите, които са изпълнили условията на играта, както и 50 в последните 4 мача от първенството в Катар. 

Така, в крайна сметка, "Сезам" раздаде 3 540 безплатни завъртания на своите потребители през последните по-малко от 30 дни и в рамките на 64 двубоя! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички