Топ коефициенти за победи на Реал и Барселона, но сигурни ли са те?


Топ коефициенти за победи на Реал и Барселона, но сигурни ли са те?
Снимка: Getty Images

4883 0

Съботният ден ни предостави изключителни футболни емоции, включително и зашеметяващата победа на Ливърпул с 9:0 над Борнемут. Денят бе изпълнен с изненади, интересни обрати и няколко ранни ключови битки в топ шампионатите, но неделята се очертава да е също толкова интересна. 

Програмата в Испания ни осигурява една отлична вечер, като поред играят Барселона (домакин на Валядолид) и Реал Мадрид (гостуване на Еспаньол). Наглед лесни за печелене мачове от страна на испанските грандове, и то с топ коефициенти от Sesame.bg, но в същото време не е изключено да видим и изненадващи резултати. 

Барселона излиза за задължителна победа на "Камп Ноу" 

Каталунците вече допуснаха първата си грешка в шампионата, след като още в първия кръг допуснаха сериозна изненада у дома (равенство срещу Райо Вайекано). Сега, след погром над Реал Сосиедад с 4:1 като гост, каталунците отново посрещат отбор, който се очертава да се бори за оцеляване - Валядолид. 

Барселона е умопомрачителен фаворит в мача, като предложеният от Sesame коефициент от 1.17 е един от най-високите за този двубой. В същото време победа на Валядолид е оценена на 15, а равенството - 8. 

Изглежда, че букмейкърът очаква и голове, след като линията е преместена от под/над 2.5 на под/над 3.5, като 3 или по-малко попадения са оценени на 1.92, докато 4 или повече - 1.88. 

Роберт Левандовски, който се отчете с първите си голове за Барса срещу Сосиедад, е фаворит №1 за голмайстор по всяко време с коефициент от едва 1.35. Първи или последен гол в мача, отбелязани от поляка, са оценени със ставка 2.80. Още стотици разнообразни пазари за този и много други мачове можете да намерите в Sesame.bg. 

Ще сбърка ли Реал в Каталуния? 

Въпреки че започнаха сезона с 3 поредни победи (включително за Суперкупата на Европа), "кралете" не играят най-убедителния си футбол и имаха проблеми и срещу Алмерия (1:2), и срещу Селта (1:4). Сега за Анчелоти и компания предстои гостуване на Еспаньол, като през миналия сезон визитата бе загубена с 2:1. 

Реал не е толкова отявлен фаворит в мача, колкото Барселона в своя, като триумф за столичани срещу Еспаньол е оценен на 1.50, което е сравнително висок коефициент за шампиона на Европа и Испания. Победа за каталунците е със ставка 6.33, докато равенството е със стойност от 4.75. 

Головата линия в този мач е 2.5, като под е оценено на 2.30, докато над - 1.62. 

Бонус спорт в Sesame.bg 

Всеки нов потребител на онлайн букмейкъра може да се възползва от редица интересни предложения от организаторите, като една от най-големите оферти е стартов бонус спорт до 250 лева. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички