КЪСМЕТ или КЛАСА прати Франция на финал на Световното първенство по футбол (ВИДЕО)


КЪСМЕТ или КЛАСА прати Франция на финал на Световното първенство по футбол (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1208 0

Действащият световен шампион Франция сякаш мина между капките към големия финал на Световното първенство по футбол в Катар. "Петлите" не срещнаха почти никакви трудности през целия турнир - излякоха като победител от групата си и не им се наложи да играят продължения в елиминациите. Но играта им не бе достатъчно убедителна, а не липсваха и грешки.

Франция си поигра с огъня срещу Мароко

Екипът на предаването "Точно попадение" анализира пътя на Франция към финала в Катар и дали "петлите" стигнаха до него благодарение на класата си или на късмета си. В полуфиналите Франция надви Мароко със скромното 2:0, като затвори срещата с късно попадение. Преди втория гол обаче вратата на световните шампиони бе сериозно застрашена от непрестанните марокански атаки.

Късметът обича смелите... и Франция

Франция стигна до ранен гол срещу Мароко - попадение, което "стажанта" Кристиян смята за късмет. Късметът обаче, както обикновено, идва при смелите - а Франция си го потърси и го получи. След това обаче "петлите" се прибраха и решиха да оставят на Мароко да контролира топката и играта, използвайки тъкмо стратегията на "атласките лъвове" от предходните мачове.

Стефан изрази мнение, че късметът е покрил Франция в няколко ситуации, в които Мароко можеше да отбележи попадение, а с това и срещата да тръгне в съвсем друга посока. Виктория заяви, че при 1:0 за Франция е виждала два варианта - или да се стигне до равенство 1:1 и продължения, или "петлите" да затворят мача с втори гол, както и стана.

Класната отбрана на Франция

Иво пък отчете ролята на бранителите на Франция, и най-вече на Ибрахима Конате и Жул Кунде, които запазиха концентрация и стабилност през целия мач. Въпреки това не липсваха и грешки в играта на "петлите", които несъмнено ще бъдат наказани от Аржентина на финала, ако бъдат повторени. Гледайте анализите на екипа на "Точно попадение" във видеото: 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички