Специалистите са категорични: Ето отборите с истински шанс за титла на Световното по футбол


Специалистите са категорични: Ето отборите с истински шанс за титла на Световното по футбол
Снимка: TalkSport collage

2353 0

Световното първенство по футбол започва днес и големият въпрос, който ще ни вълнува в следващите 4 седмици е един - кой ще е новият първенец на планетата? 

Фаворитите на Световното по футбол

Едва ли има и един отбор, който да бъде посочен като абсолютно сигурен, че ще триумфира в Катар, но поне според повечето анализатори с най-високи шансове за златото е отборът на Бразилия. 

"Селесао" се намира в изключителна форма, а освен това всеки път, когато играе финал на Копа Америка в две поредни години, често печели Мондиала (за справка - 1994 и 2002). Неслучайно и в новата категория на "Sesame.bg" - Световно първенство по футбол 2022 коефициенти, шансовете на Бразилия са оценени на 4.50!

Веднага след Бразилия се нарежда друг отбор от Южна Америка - Аржентина. Въпреки че от 2002 година отбор от този континент не е печелил титлата, двата големи латиноамерикански представители са двата големи фаворита за титлата в Катар. 

Причините защо Аржентина е на второ място сред тимовете с най-висок шанс за титла е ясна - наличието на Лионел Меси в състава, подобрената защита и триумфът на Копа Америка през лятото на 2021 година. 

Високи коефициенти има за тези, които вярват, че "гаучосите" могат да спечелят шампионата. "Сезам" предлага 6.50 ставка за триумф на Меси и компания. 

Третият фаворит на букмейкърите е съставът на Франция, чиито коефициенти обаче може да се покачат още повече, след като стана ясно, че Карим Бензема е получил усложнение на своята контузия. Независимо от това обаче, "петлите" са действащ първенец на планетата, разполагат с убийствено нападение и, ако избегнат проклятието на световния шампион, могат да се поздравят със златото. Коефициентът за тима е 8.00. 

Ето и останалите фаворити, според коефициентите на Sesame.bg: 

  • Англия 9.00
  • Испания 9.00
  • Германия 12.00
  • Нидерландия 13.00 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички