Сладко отмъщение или крах за Арсенал и мечтата за титла?


Сладко отмъщение или крах за Арсенал и мечтата за титла?
Снимка: Getty Images

1829 0

Отмъщението е в менюто на Арсенал в сряда вечерта, когато отборът на Микел Артета посреща Евертън на стадион „Емирейтс“ във Висшата лига. Лондончани запазиха битката за първото място след победата с 1:0 над Лестър Сити през уикенда, докато „карамелите“ се върнаха към опасната зона с поражение 0:2 от Астън Вила.

Именно заради това любителите на спортни залози са насочили погледите си към дуела в Северен Лондон, за който Sesame.bg дава изключително добри коефициенти за различните пазари.

Коефициенти за победител (1 Х 2)

Ставките са категорично в полза на Арсенал, след като единицата се разглежда около 1,35, докато победа за „карамелите“ е 9,44. Равенството пък бива отчитано на 5,29, което е достатъчно стабилен коефициент, но същевременно и доста причудлив, ако въобще се получи.

Ако слезем до хендикап опциите, то -1,5 азиатски хендикап за Арсенал е 2,00, като за целта лондончани трябва да вземат успех с поне два гола разлика, докато +1,5 за Евертън е на 1,85, като за целта гостите от Ливърпул не трябва да губят с повече от два гола разлика.

Формата на двата отбора:

  • Арсенал във Висшата лига: П З Р З П П
  • Арсенал във всички турнири: З З Р З П П
  • Евертън във Висшата лига: З З П З П З

Коефициенти за головете

Класическият залог за над 2,5 Sesame.bg го оценява на 1,81, докато под 2,5 е за 2,05. Ако погледнем "головата" форма на двата отбора, то Арсенал последните си пет мача във Висшата лига е 2/5 за оувърите, докато при Евертън нещата стоят така – точно нула оувъра.

Алтернативни пазари

Очаква се за домакините Едуард Нкетия да поведе нападението на отбора, а с оглед и успеха, то Нкетия да вкара по всяко време е оценено на 2,51. Младокът се радва на добри игри при Артета, но и не е от най-резултатните играчи в атаката на "артилеристите". 

Букайо Сака е малко зад него – 2,53, като той има 12 гола във всички надпревари досега и може също да бъде потърсен като вариант.

Още стотици пазари с високи коефициенти може да видите в Sesame.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички