Шоуто Шампионска лига продължава със завишени коефициенти!


Шоуто Шампионска лига продължава със завишени коефициенти!
Снимка: Getty Images

1784 0

Цялото внимание на футболните фенове през тази седмица е насочено към Шампионска лига, а безспорно двубой №1 е Ливърпул - Реал Мадрид. Поредните мачове от най-комерсиалния клубен турнир пък са обект на завишени коефициенти в една от най-големите платформи за спортни залози - Sesame.bg.

Два пазара за Ливърпул - Реал Мадрид с по-високи коефициенти

Потребителите на компанията могат да се възползват от два пазара, които са с увеличен коефициент за предстоящата първа битка от осминафиналите в Шампионска лига между финалистите от миналогодишното издание - Ливърпул и Реал Мадрид. 

Първият избран пазар е двата отбора да отбележат гол през първото полувреме. Стандартният коефициент за този пазар е 3.75, но е увеличен на 4.00. Другото предложение е Реал Мадрид да има повече корнери в мача. Шансовете на госта са оценени на 3.00, но в Sesame.bg завишеният коефициент е 3.50. 

Вижте интересните пазари и високи коефициенти за Ливърпул - Реал Мадрид

Завишен коефициент за Айнтрахт - Наполи 

Не по-малко интересен ще е предстоящият двубой във Франкфурт между Айнтрахт и Наполи. Гостите са един от най-добрите отбори в Европа през този сезон, но пък "орлите" са действащият шампион в Лига Европа и много силен домакин. 

Играч на фокус за германския клуб е нападателят Рандал Коло Муани, който е сред най-добрите играчи в Бундеслигата през този сезон. Именно той попада под обекта на "завишени коефициенти" на "Сезам". Стандартният коефициент в платформата е 3.05, но завишеният е 3.55. 

Над 100 са пазарите за предстоящия двубой, като може да видите интересни коефициенти, пазари и статистика за Айнтрахт - Наполи в Sportlive.bg. 

Начален бонус спорт 

За всеки нов потребител на платформите за спортни залози и казино игри, един от най-важните фактори е началният бонус, който всеки букмейкър предлага. 

Преди Световното първенство по футбол Sesame.bg увеличи своето предложение за начален бонус спорт, като той вече е 100% до 250 лева, включително и до 50 лева "Free Bet". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички