Първо голямо дерби във Висшата лига: Челси посреща Тотнъм на "Стамфорд Бридж"


Първо голямо дерби във Висшата лига: Челси посреща Тотнъм на "Стамфорд Бридж"
Снимка: Getty Images

4538 0

Новият сезон във Висшата лига стартира с две изненади за топ отборите: Ливърпул не успя да победи Фулъм като гост, докато Манчестър Юнайтед падна от Брайтън като домакин. Манчестър Сити, Тотнъм, Челси и Арсенал обаче стартираха "чисто" кампаниите си и се надяват да продължат в същия дух.

Челси и Тотнъм в дербито на Лондон

Още във втория кръг обаче програмата на Висшата лига противопоставя два от най-силните отбори в шампионата - Челси и Тотнъм. "Сините" приемат възпитаниците на Антонио Конте на "Стамфорд Бридж" в лондонско дерби, което може да даде нужното самочувствие на един от двата тима.

Ще счупи ли Тотнъм "каръка" срещу Челси от миналия сезон?

С трансферните си ходове Тотнъм даде много сериозна заявка за новия сезон, а мнозина считат "шпорите" дори за претенденти за титлата. Челси пък преминава през трудни времена, като загуби много ключови играчи. За днешното дерби Sesame предлага 2.30 коефициент за победа на Челси, 3.40 за равенство и 3.20 за победа на Тотнъм.

През миналия сезон Челси бе безупречен срещу Тотнъм: четири мача - четири победи (две във Висшата лига и две в Карабао Къп). И в четирите мача "сините" запазиха суха мрежа. За суха мрежа за Челси и в днешния мач Sesame предлага 2.90 коефициент, докато обратният залог - "сините" да допуснат гол - е със ставка 1.36.

*Коефициентите могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички