Новото лице за България или пореден резил в Европа? (+ бонус)


Новото лице за България или пореден резил в Европа? (+ бонус)
Снимка: Emona Tsoncheva / / LAP.bg

3792 0

Българският национален отбор по футбол записва една от най-тъжните страници в своята история през 2022 година. След съкрушително поражение от Грузия у дома и равенство с Гибралтар, "лъвовете" отново имат нов треньор и ще се опитат да измият срама от последните си изяви с категоричен триумф и поправителен именно срещу Гибралтар. 

Срещата между представителните гарнитури на двете страни е в петък вечер (21:45 часа българско време) и ще се изиграе у нас, а букмейкърът Sesame.bg предлага топ коефициенти за сблъсъка на "лъвовете". 

България излиза срещу Гибралтар за отмъщение 

Родните представители нямат победа в мачовете си от октомври 2021 година, когато у дома България спечели с 2:1 срещу Северна Ирландия. Оттогава насам воденият от Ясен Петров тим има 4 загуби и 4 равенства, като "пикът" на формата беше 1:1 срещу Гибралтар. И досега това оставя единственият гол, отбелязан от футболното джудже в Лигата на нациите в настоящото издание. 

Сега, с нов треньор "лъвовете" ще се опитат поне отчасти да измият срама натрупан през последните месеци. Коефициентът за победа на България е 1.16, което говори достатъчно за това колко голям фаворит е страната ни в сблъсъка. 

Ако някой вярва, че събитията отпреди няколко месеца ще се повторят и няма да има победител в срещата, то ставката е 7.50. Победа за Гибралтар - 17! 

Ще бият ли "лъвовете" са разлика 

Въпреки че има много промени в състава на Младен Кръстаич, България излиза за категорична победа. С какъв резултат обаче би дошла тя? Sesame.bg предлага няколко алтернативи за хендикап резултат, като те са следните: 

 - 0:1 (победа за България - 1.50)

 - 0:2 (победа за България - 2.30)

 - 0:3 (победа за България - 4.20) 

 - 0:4 (победа за България - 8.0)

Последната среща на двата тима в България завърши с резултат 3:0 за родните представители. 

Страхотен стартов бонус за спорт в Sesame.bg

Българският букмейкър е онлайн от малко повече от година, но вече се доказва като една от водещите платформи за онлайн спортни залози. Освен че разполага с много пазари, отлични коефициенти и разнообразие от събития, компанията предлага и отличен стартов бонус за спорт в размер на 100% до 250 лева

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички