Пажин: Заблуда е, че мачът срещу Гибралтар ще е лесен, няма лесни мачове


Пажин: Заблуда е, че мачът срещу Гибралтар ще е лесен, няма лесни мачове
Снимка: Getty Images

2209 0

"Вярвам на Кръстаич, макар да не познавам работата му като треньор". Това заяви бившият български национал Предраг Пажин относно дебюта на сръбския треньор начело на България тази вечер. Съперник на "лъвовете" е тимът на Гибралтар, в турнира Лига на нациите.

"Лесни мачове в днешния футбол няма и ако някой си мисли, че този срещу тима на Гибралтар ще е такъв, много се заблуждава. С Кръстаич сме играли навремето заедно и като футболист беше добър. Все пак той изведе Сърбия до Световното в Русия. И това не е случайно, защото той е амбициозен човек, сериозен, с характер", допълни чужденецът с най-много мачове за България.

Според родения в бивша Югославия бивш футболист групата на повиканите от Кръстаич играчи е малко странна, но това е на пръв поглед. "Виждаме, че нивото на българския футбол, както и на самите футболисти, не е кой знае колко високо. Предният мач в Гибралтар страдахме, взеха ни точка. Явно Младен работи за подмладяване, но и дава шанс на повече играчи да се докажат. А дали това ще стане, те самите ще покажат.

Има два мача, в които да го направят, нали само няколко дни по-късно играем и срещу Северна Македония. Този мач ще е по-сериозен, но при успех срещу Гибралтар момчетата ще имат малко повече самочувствие. Иначе много бързо в отбора могат да се върнат тези, които бяха основата на тима на Ясен Петров", казва още Пажин, цитиран от "България Днес". А ето какво каза преди мача Кръстаич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички