Нова паметна вечер или тежко европейско разочарование за Лудогорец


Нова паметна вечер или тежко европейско разочарование за Лудогорец
Снимка: Aleksandar Stoyanov / LAP.bg

1870 0

Белгийският гранд Андерлехт посреща Лудогорец Разград на „Лото Парк“ за реванша от плейофа от Лига на конференциите в четвъртък вечер. „Орлите“ спечелиха първия мач, благодарение на удар с глава на Игор Тиаго през първото полувреме, но сега следва реванш в Брюксел. 

Букмейкърът Sesame.bg отново предлага пък атрактивни коефициенти за срещата в Брюксел, както и стотици пазари на своята платформа за онлайн залози

Коефициенти за победител (1 Х 2)

Фаворит за спечелването на срещата е Андерлехт, като тимът от столицата на Белгия може да победи Лудогорец на 1,94. Разградчани да вземат победата при визитата си е със ставка 4,39, докато хиксът е 3,77.

При хендикапите победа за Андерлехт с два или повече гола е на любопитния коефициент от 3,35, а +1 за Лудогорец бива давано за 1,93.

Формата на двата отбора

  • Андерлехт в Лига на конференциите: Р З З Р П З
  • Андерлехт във всички турнири: П Р П П З Р
  • Лудогорец в ЛнК: П
  • Лудогорец във всички турнири: П Р П П П П

Иначе, двата отбора имат един-единствен мач помежду си, който беше минали четвъртък на „Хювефарма Арена“, когато „зелените“ спечелиха срещата с минималното 1:0.

Коефициенти за голове

В последните си пет официални мача Лудогорец е направил три оувъра и два ъндъра, като единият от тях е именно срещу Андерлехт миналата седмица.

При белгийците оувърите са два, а ъндърите три, като по-голяма е вероятността за под 2,5 гола. Sesame.bg ни предоставя коефициент от 1,82, докато ставката за над 2,5 е оценена на 2,04. Да няма гол в мача е на 11,00 коефициент, което не е лишено от логика с оглед залога в срещата - класиране напред в Лига на конференциите. 

Алтернативни пазари

Букмейкърът предоставя отличния коефициент за равенство на полувремето – 2,17. Именно заряда и продължаването напред може да повлияят на двата отбора как да атакуват и е твърде вероятно на „Лото Парк“ резултатът на почивката да е равен. Фаворит обаче за водачество след първите 45 минути е Андерлехт - 2.55 в полза на белгийците, срещу 4.50 за "орлите". 

Още стотици пазари с високи коефициенти може да видите в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички