Барселона ще опита да привлече резервата на Холанд в Манчестър Сити през лятото


Барселона ще опита да привлече резервата на Холанд в Манчестър Сити през лятото
Снимка: Getty Images

5987 0

Барселона търси партньор в атака на Роберт Левандовски и обмисля различни варианти за подпис с втори нападател. От каталунския клуб са попитали за ситуацията на световния шампион с Аржентина - Хулиан Алварес в Манчестър Сити, за да проучат сделка под наем от юни месец.

Нападателят недоволства от статута си на резерва

Алварес иска повече игрови минути, тъй като често е резерва във Висшата лига и би приветствал опцията да премине на "Камп Ноу". Алварес е играл само шест мача в лигата като титуляр в отбора на Манчестър Сити, който залага на Ерлинг Халанд в почти всеки мач.

Бившият нападател на Ривър Плейт се надяваше на повече възможности за изява, но вече му е ясно, че не играе във важни мачове. Той чувства, че не може да остави своето израстване в застой. И той, и неговият лагер са загрижени и са готови да търсят различни варианти за бъдещето.

Отношенията между Барса и Манчестър Сити са великолепни и всъщност двете ръководства са се срещали около мача в Лига Европа срещу Юнайтед, изигран в Манчестър миналата седмица. Не за първи път Алварес е свързван с Барса, но сега може да са налице идеалните условия за сключване на сделка.

Във всеки случай Барса знае, че ще има малко пари за инвестиране това лято, така че вариантът той да пристигне под наем е привлекателен за всички страни. По-рано от Барселона бяха свързани с привличането на Флориан Вриц от Леверкузен, който се счита, че ще пасне на стила на играта на Шави.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички