Германия ще опита да отчая трагична Англия още повече преди Мондиал 2022


Германия ще опита да отчая трагична Англия още повече преди Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

2877 0

Националните отбори на Англия и Германия излизат тази вечер един срещу друг в последен мач от "групата на смъртта" в Лигата на нациите. Кошмарното представяне на "трите лъва" вече ги изхвърли от Лига А на турнира, а сега Гарет Саутгейт и компания ще опитат да отмият частично срама с победа над Бундестима.

Англия под угрозата да остане без нито една победа в Лигата на нациите

След пет мача Англия няма нито една победа и последната възможност за успех се явява домакинството на Германия. Световният шампион от 2014-а е трети в класирането и трудно може да се пребори за второто място, тъй като Италия е с две точки пред него и се изправя срещу Унгария в директен спор за първото място.

Германия или Англия: кой ще победи на "Уембли"?

Германия и Англия не успяха да се победят на немска земя през лятото, след като завършиха при резултат 1:1. За днешния двубой на "Уембли" Sesame.bg предлага 2.59 коефициент за победа на Англия, 3.56 коефициент за равенство и 2.99 коефициент за победа на Германия.

Вижте още: Интересни казино и спорт бонуси и оферти в sesame.bg

Англия вкара само един гол в пет мача в Лигата на нациите, а същевременно допусна цели седем попадения във вратата си. Отбраната на Германия не е много по-успешна (шест допуснати гола), но пък в атака са вкарали осем попадения. Sesame.bg дава 1.96 коефициент за над 2,5 гола и 1.85 за под 2,5 гола.

*Коефициентите могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички