Финалът в Шампионска лига: 2 супер завишени коефициента за вярващите, че Сити ще смачка Интер


Финалът в Шампионска лига: 2 супер завишени коефициента за вярващите, че Сити ще смачка Интер
Снимка: Getty Images

3012 0

Финалът в Шампионска лига е последният двубой в европейския футбол за сезон 2022/23, като битката между Манчестър Сити и Интер е обект на сериозен интерес от страна на платформите за онлайн залози

Това важи и за българския букмейкър Sesame.bg, който освен много интересен бонус за срещата, предлага и цели 3 пазара на супер завишен коефициент - и 2 от тях са с насоченост към идеята "гражданите" да доминират в срещата. 

Увеличени коефициенти за финала в Шампионска лига

Три са пазарите, които са с увеличен коефициент от страна на Sesame.bg за двубоя, който ще се проведе в събота вечер. Манчестър Сити влиза в ролята на фаворит срещу "нерадзурите" на Симоне Индзаги, като да бъде спечелен трофеят от страна на Пеп и компания, коефициентът е 1.24! Но да разгледаме пазарите с увеличен коефициент. 

Само Манчестър Сити да отбележи гол в мача 

Според по-голямата част от анализаторите, ще е истинско чудо, ако "гражданите" загубят финала. Затова и един от пазарите, които е на увеличен коефициент, е само Манчестър Сити да отбележи гол. Стандартният коефициент за това е 2,40, но с функцията "супер завишен коефициент" в платформата, потребителите на компанията имат възможност да заложат този пазар на ставка от 2.60. 

Манчестър Сити атакува златен требъл във финала с Интер

Интересен факт е, че Сити допусна 3 гола в цялата елиминационна фаза, като и 3-те бяха в гостувания - в Лайпциг, в Мюнхен и в Мадрид. През годината "гражданите" са с една от най-добрите защити в турнира. В същото време Интер не успя да се разпише само в 1 от 6 елиминационни мача в Шампионска лига. 

Героят на Сити от ФА къп отново да се разпише във финал

Илкай Гюндоган беше големият герой за "гражданите" във финала за ФА къп срещу градския съперник Манчестър Юнайтед. Те спечелиха с 2:0, като и двете попадения бяха дело на германския национал. 

Ще вкара ли Гюндоган във финала на Шампионска лига

В Шампионска лига обач той има само 1 гол до момента. Все пак, тези, които вярват, че той ще се разпише срещу Интер, могат да намерят този пазар в Sesame.bg на увеличен коефициент - 3.95! 

Ще има ли корнери във финала? 

Последният пазар на "супер завишен коефициент" за финала в ШЛ е за над 11.5 корнера (от 2.95 на 3.25). В последните си 5 мача Сити няма нито един двубой с 12 или повече корнера, докато в тези на Интер на два пъти беше прехвърлена границата от 11.5 ъглови удара в мача. 

Нов бонус спорт в Sesame.bg 

Българският букмейкър е сред по-новите платформи за спортни залози у нас, след като дълги години беше верига наземни казина. Компанията обаче се разрастна сериозно и с излизането си онлайн продължава експоненциалния си растеж. 

Платформата предлага 100% бонус спорт до 250 лева, който съвсем скоро се очаква да бъде и увеличен (следете специалната страница на Sesame.bg в "Спортлайв" за информация за различните оферти на компанията). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички