Дания световен шампион? Меси - 3/3? Мондиал 2022: издънки, фаворити и анализ (ВИДЕО)


Дания световен шампион? Меси - 3/3? Мондиал 2022: издънки, фаворити и анализ (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3709 0

Заедно със Световното първенство 2022 стартира и новото предаване с анализи и прогнози на част от екипа на SportLive.bg със специалните коефициенти на Sesame.bg. На старта на първия му епизод направихме разбор на откриващия двубой, който противопостави страната-домакин Катар и Еквадор.

Срещата между двата тима оправда очакванията за неособено зрелищен дуел. Едновременно с това обаче попада в историята, тъй като се отличи с няколко невиждани до момента на световни финали събития. Какви са те - разберете във видеото по-долу в материала.

Последва поглед върху програмата за деня - какво да очакваме от сблъсъците Англия - Иран (15:00), Сенегал - Нидерландия (18:00) и САЩ - Уелс (21:00) - къде може да се получи изненада и какви са прогнозите на екипа ни за тези срещи.

Смятате ли, че Дания има шанс да се превърне сензационно в един от основните фаворити? Или че Лионел Меси може да грабне трите най-ценни индивидуални отличия в края на Мондиала, а защо не и самия трофей? Нашият екип зае две страни по темата.

Първото предаване завърши и с представянето на новата игра - Вики, Стефчо и Крис разполагат с 1000 точки, които разумно (или нетолкова) да разпределят на различни пазари по време на цялото Световно първенство, като победителят може да бъде само един.

*За всички прогнози се използват коефициентите на Sesame.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички