Дербито в Лига Европа с умопомрачителни коефициенти - 0% марж за ПСВ - Арсенал!


Дербито в Лига Европа с умопомрачителни коефициенти - 0% марж за ПСВ - Арсенал!
Снимка: Sesame.bg

1248 0

Един от най-интересните двубои в четвъртък вечер в програмата на Лига Европа безспорно е сблъсъкът между ПСВ (Айндховен) и Арсенал на "Филипс Стейдиъм". 

Битката изглежда обещаваща, тъй като холандците се нуждаят от задължителна победа, докато "артилеристите" са един от най-постоянните отбори в Европа през този сезон и дори водят в английската Висша лига. 

Неслучайно от Sesame.bg са избрали именно този двубой за своята промоция "още по-добри коефициенти с 0% марж". Всяка седмица букмейкърът публикува няколко мача, които са с възможно най-високи коефициенти в полза на своите потребители. 

Кой ще спечели сблъсъка ПСВ - Арсенал? 

У дома ПСВ е изключително убедителен, като има 5 победи и 1 равенство в последните си 6 двубоя. Стандартният коефициент за триумф на домакините е 2.80, но увеличеният с "0% марж" е 2.92. 

Арсенал, който вече се класира за следващата фаза в турнира, е неудържим през този сезон. С 4 победи в Лига Европа и в серия от 9 поредни мача без поражение и беше с 8 поредни победи преди равенството със Саутхямптън през уикенда. Стандартният коефициент за победа на англичаните е 2.42, но увеличеният коефициент от Sesame е 2.52. 

Равенството пък е оценено на 3.80 срещу "едва" 3.62 стандартна ставка. 

Начален бонус за спорт в Sesame.bg 

Компанията е с над 20-годишен опит в организацията и менажирането на казино игри и наземни обекти, но от година и половина вече е и на онлайн пазара. Като един от "младите играчи"  в сектора, букмейкърът има в своя арсенал атрактивни бонуси за нови потребители (а и не само). 

Такъв е случаят с начален бонус спорт, който е на стойност 100% до 250 лева. Повече подробности за началната оферта на Sesame.bg четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички