ЦСКА - Левски по ТВ: Къде да гледаме голямото дерби от Първа лига?


ЦСКА - Левски по ТВ: Къде да гледаме голямото дерби от Първа лига?
Снимка: levski.bg

20693 0

Големият дуел на 26-ия кръг в българската Първа лига дойде! Лидерът във временното подреждане ЦСКА се изправя срещу отбора, който го победи във финала за Купата на България през миналия сезон - Левски. А двата отбора имат много повече за уреждане помежду си, отколкото само споменатия финал.

За първи път от години насам нагласата при "червените" е толкова положителна относно шансовете на отбора да спечели титлата и да прекъсне хегемонията на Лудогорец. Тимът не показва перфектна игра, но показва (почти) перфектна успеваемост.

При "сините" ситуацията отново е турбулентна. Старши треньорът Станимир Стоилов си тръгна току преди дербито и в момент, в който отборът му набра скорост - четири поредни победи след онази кошмарна серия без успех в Първа лига.

Към момента "армейците" са с лидер с 63 точки - една повече от втория Лудогорец, но и мач по-малко. ЦСКА 1948 е 3-ти с 54 пункта, а след него е и Левски с 44, но и среща пасив. Успехът също е от голямо значение за "сините", чиято цел е участие в европейските клубни турнири.

След завръщането на Мъри ЦСКА няма победа срещу този опонент. "Червените" са без успех в четири поредни срещи, като губят последните две от тях. Във всички тези мачове "армейците" не са реализирали нито едно попадение (два от мачовете завършват при нулево равенство).

Коефициенти за ЦСКА - Левски и БОНУС от Sesame.bg 

Една от най-младите платформи за спортни залози у нас - Sesame.bg, има интересни предложения за предстоящия двубой. Освен стотици пазари и летящи коефициенти за срещата, "Сезам" има и специално предложение до своите потребители. 

Компанията раздава до 100 безплатни завъртания на играта "Hit the Bank" и важи за потребители, осъществили залог за дербито между столичните врагове. 

Що се отнася до самия мач, Sesame.bg дава леко предимство на "червените", предлагайки високи коефициенти както за победа (2.20), така и за 1/1 (първо полувреме/краен резултат) -  3.65. Ставката за триумф на "сините" е 3.20, докато равенството е оценено на 3.15. В 5 от последните 10 мача между двата отбора именно равенството беше крайният изход от сблъсъка.  

*коефициентите за мача от Sesame.bg не са фиксирани и могат да претърпят промяна

Сега футболистите на Саша Илич очаквано са сочени за фаворити в столичното дерби. Срещу него ще застане Елин Топузаков, който има тежката задача да замести Мъри. Големият сблъсък ще се проведе на Националния стадион "Васил Левски".

Къде ще можем да гледаме мегадербито от българския футбол ЦСКА - Левски?

Той бе поверен на Никола Попов. Първият съдийски сигнал ще бъде даден в 17:30 часа, а самият дуел ще бъде излъчен пряко по "Диема спорт 1". Освен това ще можете да следите дербито от Първа лига ЦСКА - Левски НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички