ЦСКА атакува първата позиция в Първа лига срещу "орлетата" от Благоевград


ЦСКА атакува първата позиция в Първа лига срещу "орлетата" от Благоевград
Снимка: Cska.bg

2836 0

След шокиращата загуба на Лудогорец от Локомотив в София, пред ЦСКА се откри възможност да поеме водачеството в Първа лига на България. За целта, обаче, "армейците" ще трябва да се справят с коравия тим на Пирин Благоевград на стадион "Българска армия". 

Ще успеят ли "армейците" да се справят с напрежението?

То бе породено от слабата игра на отбора във Вечното дерби срещу Левски в последната среща и на двата отбора преди паузата за националните тимове. Въпреки това, предстоящия съперник на ЦСКА няма победа над именития си съперник в цялата история на срещите между двата тима. За това, Sesame.bg дава 9.50 коефициент за победа на "орлетата" в срещата, докато триумф на "червените" се оценява на 1.30. Равенството е 5.33, като то не бива да се пренебрегва, тъй като благоевградчани в последните си три срещи срещу ЦСКА успяха да откраднат точката завършвайки 0:0 и 1:1 през миналия сезон. 

Статистиката сочи, че "червените" изпитват затруднения срещу сгъстената защита на "зелените" и много рядко се отбелязват повече от два гола в срещата. Коефициентът, който предлага Sesame.bg, ЦСКА да отбележи над 2.5 попадения в мача е 2.40, докато под 2.5 гола е 1.50. 

От началото на сезона ЦСКА постига победи, но определено е пестелив от към голове, въпреки това, "червените" много често записват суха мрежа в първенството. Коефициентът на Sesame.bg за това "армейците" да запазят мрежата си суха срещу Пирин е 1.75.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Интересни бонуси за спорт в Sesame.bg! 

*Букмейкърът си запазва правото на промяна в коефициентите!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички