Дюкенс Назон: Саша Илич е много емоционален и добър, целта е титлата


Дюкенс Назон: Саша Илич е много емоционален и добър, целта е титлата
Снимка: CSKA.BG

1371 0

Едно от новите попълнения на ЦСКА - Дюкенс Назон, сподели впечатленията си от обстановката на стадион "Българска армия" до момента.

В предаването "Код Спорт“ по "RING" таранът разкри мнението си относно наставника на тима Саша Илич, както и какви са целите му с червената фланелка през сезона.

"Можехме да се представим и по-добре в първенството. За Лигата на конференциите съм много тъжен. Имахме предимство след първия мач срещу Базел. Но така е във футбола. Лесно е сега да кажа, че не трябваше да губим по този начин. Но така се случи. Трябваше да се борим повече в Швейцария. Понякога 99 процента не са достатъчни, трябват 100 процента, за да се класираш напред в такъв мач", заяви хаитянинът.

"В първенството сме добре. Например, загубихме от Левски, но това не беше въпрос на качество. Те не са по-добри от нас. Наистина не са. Беше повече двубой на себераздаване и на битка. Който иска да спечели такова дерби, трябва да покаже повече характер. За мен в ЦСКА има много качество. Левски обаче искаше повече да победи. Виждаше се на терена. На нас ни липсваше малко характер. Трябваше да играем нашата игра, да не се срамуваме, както се казва. Трябваше да сме по-агресивни. Това е", допълни нападателят, след което сподели и за целите си и тези на отбора.

"На първо място - да се наложа в титулярния състав и да помагам на отбора с това, което умея. Като нападател искам да вкарвам много голове. Това е мечтата ми. И, разбира се, да стана шампион. Това би било най-голямата изпълнена мечта както за клуба, така и за мен.

Каква е разликата между Саша Илич и предишните Ви треньори? Имали ли сте сръбски наставник?

"Никога. Илич е много емоционален. Много добър треньор. Най-вече ми харесва, че настоява да играем офанзивно. Когато си нападател, трябва да внимаваш какво се случва пред теб. А не зад теб. Халфовете трябва да гледат какво става пред тях. Същото се отнася и за защитниците. И Илич ни кара непрекъснато да гледаме напред", завърши той.

Ето какво казаха "армейците" относно фалшивите информации около Георги Йомов

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички