Бундеслигата се завръща със зрелище: Айнтрахт ще опита да "спъне" Байерн


Бундеслигата се завръща със зрелище: Айнтрахт ще опита да "спъне" Байерн
Снимка: Getty Images/Guliver

4629 0

Носителят на трофея в Лига Европа за миналия сезон - Айнтрахт Франкфурт получи тежката задача да приеме шампиона на Германия - Байерн Мюнхен. Двата отбора ще открият сезон 2022/2023 в Бундеслигата на 5 август от 21:30.

В срещите между двата тима от 2016 година винаги има победител, като баварците успяха да спечелят последното си гостуване на Дойче Банк Парк във Франкфурт с минималното 1:0. В предните две срещи, обаче, "орлите" успяха да "спънат" амбициите на Байерн и надделяха с един и същ резултат 2:1. Sesame.bg определя гостите като изявен фаворит и им дава коефициент 1.53 за победа, докато такава за домакините е оценена на 5.33. Равенството е със ставка 5.00.

И двата отбора играят открит футбол, като в последния си мач баварците отбелязаха цели 5 гола, но и допуснаха 3 във финала на Супер Купата на Германия срещу РБ Лайпциг. Коефициентът, който предлага Sesame.bg за над 2.5 на Байерн Мюнхен в мача е 2.10, докато ставката за над 1.5 попадения от Айнтрахт в противниковата врата се оценява на 2.54.

Байерн Мюнхен е отборът на обратите

Много често през миналия сезон шампионите, водени от Юлиан Нагелсман изоставаха от резултата и успяха да направят обрати в не малко срещи. Ставката, която дава Sesame.bg за подобно развитие на срещата (Байерн Мюнехен да спечели мача, след като е изоставал в резултата) е 5.42.

*Всички коефициенти подлежат на промяна

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички