В Германия: Борусия може да детронира Байерн през този сезон


В Германия: Борусия може да детронира Байерн през този сезон
Снимка: GettyImages

2261 0

Бившите германски национали и играчи на Байерн Мюнхен Дитмар Хаман и Сандро Вагнер споделят очакванията си, че Борусия Дортмунд може най-накрая да прекъсне баварската доминация в Бундеслигата. Байерн стана шампион 10 поредни години в страната. 

"С най-добрия си състав Дортмунд има равни шансове с вечния си противник. Ако с Але всичко се развие благополучно, те ще влязат в битка рамо до рамо с Байерн", заяви бившият нападател на баварците Вагнер.

Германецът подчерта временното отсъствие на Себастиен Але, който трябваше да замести напусналия Ерлинг Холанд, но в последните седмици му бе открит тумор на тестисите, което ще доведе до възстановяване извън терените. 

За баварците пък напусна полският голаджия Роберт Левандовски, който след дълги преговори и обрати подсили Барселона. Междувременно Садио Мане и Матейс де Лихт се превърнаха в звездните попълнение, акостирали на "Алианц Арена" през лятото. 

"През последните две години залагах, че титлата ще отиде в Дортмунд и смятам отново да пробвам подобен вариант", обяви Хаман, който има 105 мача за първия тим на гранда от Мюнхен.

Новият сезон в Бундеслигата започва на 5 август, а този уикенд предстоят мачове от първия кръг за Купата на Германия, както и финалът за Суперкупата на страната.

Вижте кой може да поведе "жълто-черното" нападение!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички