Аржентина ще опита да разкъса "лалетата" и да направи още една крачка към Световната купа


Аржентина ще опита да разкъса "лалетата" и да направи още една крачка към Световната купа
Снимка: GettyImages

1425 0

Вторият двубой от 1/4 финалите на Световното първенство по футбол в Катар противопоставя отборите на Нидерландия и Аржентина. "Лалетата" играят невероятен футбол до момента на Мондиала, но "гаучосите" предвождани от Лионел Меси определено са се устремили към Световната купа и ще направят всичко възможно да я достигнат. 

Sesame.bg дава предимство на южноамериканската страна, като ставката за победа на Аржентина в редовното време е 2.23, докато за Нидерландия коефициентът е 3.87. Равенството е оценено на 3.18. 

Ще продължи ли Меси да "носи на плещите си" целия отбор на "гаучосите"?

Футболистът на ПСЖ определено е човекът, който пое отговорността за представянето на отбора до момента и оправда напълно очакванията на всеки, който подкрепя отбора в Катар. Със своите 3 гола и 1 асистенция до момента в турнира, Меси определено прави разликата за Аржентина в мачовете до момента. Sesame.bg предлага коефициент от 3.35 за Лео Меси като първи голмайстор в мача срещу Нидерландия. 

Как защитата на Аржентина ще противодейства на атаката на "лалетата"?

Отбранителната линия на южноамриканците определено не впечатлява, като индивидуални грешки доведоха до шокиращата победа на Саудитска Арабия в първия кръг на Мондиал 2022. След това отборът допусна и попадение срещу Австралия, но възможностите за повече голове не липсваха. Нидерландия определено е отбор, който атакува и не бърка, като "лалетата" имат 8 гола до момента. Ставката на Sesame.bg за това европейския тим да отбележи над 1.5 гола в срещата 3.75. 

Вижте още: Прогнозите на специалистите за Нидерландия-Аржентина в предаването "Точно попадение" (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички