Оферта за най-тънките познавачи във футбола: Джакпот за точен резултат!


Оферта за най-тънките познавачи във футбола: Джакпот за точен резултат!
Снимка: Sesame.bg

4725 0

За футболния фен отгатването на точен резултат на мач винаги е представлявало по-особена тръпка. Да предскажеш победителя в даден двубой е похвално, но да познаеш точния резултат е съвсем друга бира. Именно затова Sesame.bg търси най-тънките познавачи във футбола, за да им предложи да превърнат изкуството си да познават точни резултати в метод за печалба.

Джакпот за точен резултат в Sesame

Сезам Онлайн предлага ексклузивна оферта за спортен джакпот за точен резултат. Джакпотът е толкова атрактивен, че познаването на три точни резултата могат да донесат печалба от 2000 лева. За да се случи това, играчите се нуждаят от футболни познания, повече прецизност и мъничко късмет, защото без късмет нищо не се получава.

3 мача = 2000 лева

Всяка седмица Sesame.bg дава възможност на клиентите си да направят селекция от три мача на точен резултат. Залогът за една колонка е в размер на 2 лева, а джакпотът може да донесе 2000 лева на играчите. За да бъде "ударен" джакпотът, играчът трябва да познае точния резултат на срещите от текущия кръг.

В тази надпревара присъства и съревнованието с останалите играчи, тъй като всеки се стреми да познае точните резултати на едни и същи мачове. В случай, че повече от един играч познаят точните резултати от трите мача, джакпотът се разделя между победителите на равни части. Печалбата се изплаща към реалния баланс на играчите на платформата, без допълнителни условия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички