По-голяма колонка, още по-голяма печалба: Sesame дава до 100% по-високи коефициенти


По-голяма колонка, още по-голяма печалба: Sesame дава до 100% по-високи коефициенти
Снимка: Sesame.bg

2424 0

Сезам Онлайн отново прикова погледите на феновете към себе си, след като представи едно от новите си и изключително вълнуващи предложения - до 100% колонка за кеш. Любимата на редица играчи оферта вече е достъпна в Sesame за всички спортове - сериозно предимство, което няма как да не бъде подчертано и високо оценено.

Какво представлява "Колонка за Кеш"

Колонката за кеш в Sesame най-общо представлява възможност за по-голяма печалба за играчите, която е пряко обвързана с броя на селекциите в дадена колонка. Колкото по-голяма е колонката, толкова по-голям става процентът върху крайната потенциална печалба. Това позволява на играчите да увеличат печалбите си до 100%.

Как се получава бонусът от Sesame

Изискванията за тази оферта на Sesame са много ясни и прости. Залогът на играча трябва да включва три или повече селекции на срещи във всеки спорт, като няма ограничение във вида пазари. Промоцията важи и за мачове на живо, а начисленият бонус се смята на момента и се показва на играчите.

Трябва да се отбележи, че минималният коефициент на всяка селекция трябва да е над 1.30. Sesame няма допълнителни изисквания за ползване на бонуса, който се изплаща заедно с крайната печалба. Пълните правила и условия на бонуса могат да бъдат открити на сайта на Sesame.bg.

До 100% по-високи коефициенти

Както вече споменахме, колкото по-голяма е колонката, толкова по-голям е и бонусът, който Sesame дава на играчите. За три селекции в колонката бонусът на букмейкъра е 4%, за четири мача - 6%, за пет мача - 8%. За 10 мача в колонка Sesame дава 35% бонус, а за 14+ мача играчите получават максималния бонус от 100%.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички