Мегадербито Ливърпул - Манчестър Сити със залог без риск? Да!


Мегадербито Ливърпул - Манчестър Сити със залог без риск? Да!
Снимка: Sesame.bg

2371 0

Ливърпул се изправя срещу Манчестър Сити в голямото дерби на английската Висша лига в мач, в който "червените" нямат право на грешка. На такава обаче имат пълнолетните потребители на Sesame.bg, който могат да се възползват от интересно неделно предложение, обвързано с английската модерна класика. 

"Най-дългоочакваният сблъсък във Висшата лига ни очаква. Без значение дали Халанд ще продължи головата си серия или Салах и компания ще му покажат как се случват нещата в Англия, ние от Сезам успокояваме страстите с безрисков залог.

За всеки първи губещ залог На Живо ти връщаме до 20 лева бонус", гласи съобщение в сайта на българския букмейкър. 

За да може да се възползва даден потребител от това предложение, разбира се, важат определени условия. За да бъде включен в "Risk-free" залог желаещият трябва да направи квалифициращ залог на стойност 20 лева при коефициент от 1.40 или по-висок на някой от пазарите за срещата. 

След това, ако първият залог на живо, се окаже "губещ", то компанията ще възстанови сумата, но под форма на бонус. Пълните подробности за предложението на Sesame.bg вижте в сайта на букмейкъра!

Фаворит в срещата е отборът на Манчестър Сити, чиито шансове са оценени на 1.90 от Sesame.bg. Победа за Ливърпул е с коефициент 3.66, докато равенството е оценено на 4.20 (коефициентите могат да се променят от момента на написване на статията нататък). 

Пълен анализ с форма, статистика и интересни елементи в дербито Ливърпул - Манчестър Сити вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички