Функцията "Създай залог" - всичко, което трябва да знаете за "bet builder" в Sesame.bg


Функцията "Създай залог" - всичко, което трябва да знаете за "bet builder" в Sesame.bg
Снимка: Sesame.bg

1846 0

"Създай залог" е най-интересната функция, създадена в последните години в игралната индустрия, що се отнася до спортни залози. При въвеждането на предложението, пазарите бяха силно лимитирани, но в днешно време "създай залог" или "bet builder" е най-лесният начин за потребителите да комбинират различни пазари в един залог - победители, корнери, картони, голмайстори и така нататък. 

Въпреки че направи своята платформа за спортни залози преди по-малко от две години, Sesame.bg бързо въведе и осъвършенства своята версия на "създай залог", която в момента се предлага както за футбол, така и за най-силното баскетболно първенство - НБА. 

ТОП начален бонус за спорт - какво трябва да знаем?

Какво е създай залог? 

 

Тази функция има различни имена, но прави едно и също нещо – събира маркети за един мач. Може да се използва за залози преди и по време на игра, като увеличава коефициентите по стандартния начин. Съставената мултипла селекция се залага самостоятелно, без да зависи от други пазари и едномачови комбинации.
Bet Builder се включва автоматично към всички футболни мачове, но не обхваща всички възможни пазари. Някои събития не допускат комбиниране, затова трябва да спазвате ограниченията на съответното буки.

Тази функция има различни имена в различните платформи, но прави едно и също нещо – събира пазари за едно спортно събитие. Може да се използва за залози преди и по време на игра, като увеличава коефициентите спрямо техните коефициенти

Bet Builder се включва автоматично към всички футболни мачове, но не обхваща всички възможни пазари. Някои събития не допускат комбиниране, затова трябва да спазвате ограниченията на съответните платформи за онлайн залози. 

 

Създай залог в Sesame.bg - какво трябва да знаем? 

Функцията "Създай залог" е сред най-популярните и търсени в раздел "Спорт" на Sesame.bg, и има причина за това. Независимо дали е в ден с много събития, или такъв, който не предлага толкова спорт, "бет билдър"-ът предлага комбинирането на различни пазари от един двубой, които по стандартния начин потребителите няма как да комбинират. 

Към настоящия момент функцианалността може да се използва за футболни събития, както и за мачовете от Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада. В бъдеще се очаква да бъде пусната в употреба и за повече спортове и събития. 

Създай залог - една от най-популярните функции в света на спортните залози

Добрата новина е, че "конструкторът за залози" може да се комбинира с обикновени залози от други събития, но за съжаление в тези случаи "затвори залог" (или иначе казано "кеш аут") няма да бъде наличен. Ето и какво пише Sesame.bg за правилата на "създай залог": 

  • Създай залог се предлага само за раздел Футбол и залози, поставени преди началото на събитие. Не се предлага за залози на живо.
  • Кеш аут не се предлага за залози, в които има събитие/я от Създай залог.
  • Минимумът селекции е 2.
  • Максимумът селекции е 6.
  • Сезам Онлайн не носи отговорност, в случай, че функцията Създай Залог не е достъпна поради технически проблеми.
  • Сезам Онлайн си запазва правото да промени уреждането на залог от Създай Залог, ако залогът или селекция от залога са уредени грешно.
  • Сезам Онлайн си запазва правото да приеме или откаже залог за всяко състезание, пазар или вид залог, за който опитвате да ползвате функцията Създай Залог.
  • Сезам Онлайн си запазва правото да промени, блокира или премахне функцията Създай Залог (или част от нея) по всяко време за всяко събитие, мач, пазар или клиент.

Спортни залози и казино игри - всичко за Sesame.bg

Пример за употребата на "създай залог" 

По обикновен начин, например, не можете да комбинирате краен изход с голове в мача. Благодарение на функцията "бет билдър" това вече е възможно. Използваме за пример предстоящото лондонско дерби между Челси и Арсенал. 

Налични за комбиниране в този мач са следните пазари: 

  • Краен изход 
  • Хендикап 
  • Алетрнативен хендикап 
  • Голове
  • Алтернативен брой голове
  • Двата отбора да отбележат 
  • Корнери 
  • Алтернативен брой корнери 
  • Картони 
  • Алтернативен брой корнери 

Това са по-голямата част от наличните за комбиниране пазари в Sesame.bg чрез функцията "Създай залог". 

ТОП начален бонус за спорт - какво трябва да знаем?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички