Финалът Севиля - Рома: Краят на Лига Европа идва с безплатен залог


Финалът Севиля - Рома: Краят на Лига Европа идва с безплатен залог
Снимка: GettyImages

2892 0

Големият въпрос в сряда е един: ще продължи ли Севиля да узурпира трофея в Лига Европа, или специалистът в турнирните надпревари Жозе Моуриньо ще успее да "излъже" испанската селекция във финала? Предстоят няколко седмици на изключителни финали и този в Лига Европа определено е един от най-очакваните. Неслучайно и българската платформа за онлайн спортни залози Sesame.bg има и специално предложение за своите настоящи и нови потребители. 

Безплатен залог с финала Севиля - Рома 

Родният букмейкър продължава със своята силна поредица от бонуси и предложения за спортни залози, като обект на поредната оферта е финалът в Лига Европа. 

Ако потребител направи залог на стойност 20 или повече лева на определени пазари за финала, на следващия ден (до 12:00 на обяд) той ще получи 10 лева като безплатен залог (free bet). Ето и част от условията за квалификация за това предложение на компанията: 

  • Единичен залог за финала 
  • Минимална сума - 20 лева
  • Минимален коефициент - 1.50 
  • Залогът трябва да е осъществен с реални средства
  • Важат както залози преди мача, така и по време на срещата (на живо) 
  • Само губещи или печеливши реализирани залози се зачитат към промото (залози, затворени чрез "кеш-аут", или реализирани на коефициент 1.00, не се зачитат) 

Това е предложението на Sesame.bg за финала в Лига Европа. Безплатният залог може да бъде използван за всякакви събития и пазари, единични или множествени залози, но само нетната печалба ще бъде изплатена, ако залогът е печеливш (пример: Ако залогът е 10 лева, а печалбата е общо 50, 40 лева ще бъдат преведени по сметката с реални средства). 

Още интересни предложения за финала Севиля - Рома 

Срещата в сряда вечер се очаква с огромен интерес, като Sesame предлага над 500 пазара за срещата. Освен това всеки потребител ще намери различни предложения за "летящи коефициенти", както и за завишени коефициенти в платформата за мача. 

Един от първите пазари, за които компанията избра да увеличи допълнително коефициента, беше за над 2.5 гола в мача. Оригиналният коефициент е 2.64, докато завишеният такъв е 2.89. 

Играта е забавна, когато е отговорна 

Забавлението е печелившо, когато е разумно - това е слогънът на "Сезам", който е сред букмейкърите, които държат изключително на това потребителите да са отговорни. Компанията винаги съветва всеки да се запознае с това какво е отговорна игра. 

Можете и сами да се запознаете с това какво е отговорна игра и кои са признаците, че играч има проблем с хазарта, като се запознаете със специално подготвения материал на Sportlive.bg 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички