Безплатен залог с финала на Шампионска лига Манчестър Сити - Интер


Безплатен залог с финала на Шампионска лига Манчестър Сити - Интер
Снимка: GettyImages

2819 0

Финалът на Шампионска лига по традиция е едно от събитията, което привлича най-сериозен интерес от страна на феновете на футбола и любителите на спортни онлайн залози. Манчестър Сити срещу Интер може да не е срещата, която мнозина очакваха да е финална в турнира, но със сигурност стотици милиони ще гледат и милиони ще залагат на предстоящия дуел между английския шампион и италианския гранд. 

По случай последната голяма среща в клубния футбол за сезон 2022/23 българският букмейкър Sesame.bg има интересна промоция. 

Безплатни десет лева със залог на Манчестър Сити - Интер 

Всеки потребител на платформата, който постави залог на стойност 20 лева преди или по време на финала, ще получи 10 лева под формата на безплатен залог. Той ще бъде наличен за активация в профила на потребителите след 12:00 часа на следващия ден (11.06) и може да се активира до 24 часа след получаването. Сумата трябва да бъде използвана до 24 часа след нейното активиране. 

Ето и кои са основните условия за получаването на безплатния залог: 

  • Осъществен единичен залог на финалния мач от Шампионска лига Манчестър Сити - Интер на стойност поне 20 лева или еквивалентната сума в евро.
  • с минимален коефициент 1.50.
  • залози, поставени с реални средства.
  • важат както залози, поставени преди мачовете, така и на живо.

Само губещи или печеливши залози се зачитат към условията за получаване на безплатен залог. Залози, уредени на коефициент 1.00, няма да се зачитат. Залози, направени на различните азиатски пазари, също не се зачитат. 

Пълните правила и условия за получаването на безплатен залог може да прочетете в Sesame.bg

Кой е фаворит във финала на Шампионска лига? 

Букмейкъри, специалисти и фенове са обединени около мнението, че Манчестър Сити е категоричният фаворит за спечелването на Шампионска лига. Sesame.bg предлага коефициент от 1.24 за титла на "гражданите", което ги прави повече от 4 пъти по-голям фаворит спрямо гранда от Милано. 

Що се отнася до предложенията на Sesame.bg за финала, безплатният залог от 10 лева далеч не е единствената така наречена "промоция", като платформата предлага няколко изключително интересни пазара на супер завишени коефициенти (Вижте ги, като последвате линка). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички