Пътят към величието свършва тук: Ще сторят ли Гуардиола и Сити "немислимото" в Шампионска лига


Пътят към величието свършва тук: Ще сторят ли Гуардиола и Сити "немислимото" в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

2248 0

Време е за бляскавия край на сезона за големия европейски футбол на клубно ниво. Черешката на тортата по традиция е финалът в Шампионска лига. А през тази кампания той изглежда... предрешен. Специалисти и анализатори са обединени около мнението, че този път Пеп Гуардиола няма да изпусне шанса за величие, записвайки требъл с Манчестър Сити. Отсреща обаче е Интер, който и преди е печелил трофея в турнира от позицията на пълен аутсайдер. А наставник е Симоне Индзаги с отлична успеваемост. Онлайн платформата за спортни залози Sesame.bg е със специални коефициенти за финала.

Манчестър Сити - Интер: Кой ще надделее в големия финал на Шампионска лига

Летящият коефициент на Sesame.bg за това "гражданите" да вземат така бленувания първи трофей от Шампионска лига с победа в редовното време е 1,48, докато летящата ставка за триумф в полза на италианския гранд в рамките на 90-те минути е 6,92. Съответно летящият пазар за равенство между двата тима е оценен на 4,86. Двубоят ще се състои днес, събота - 10.06, в Истанбул, на стадион "Ататюрк", като ще започне в 22:00 часа българско време.

Както е пределно ясно, ако не бъде излъчен победител в редовното време, ще последват две продължения от по 15 минути. Ако и след тях няма отбор, който да е с повече голове от другия, то изходът ще последва след дузпи. Коефициентът за това Сити да спечели именно след дузпи е 19,00 (и съответно 9,5 за успех след продължения), като ставката за Интер след дузпи е напълно идентична - 19,00 (и съответно 34,00 за успех след продължения).

Двата отбора не са се срещали два пъти до този момент, но нито веднъж в официален мач. През 2010 година "нерадзурите" побеждават с 3:0 в приятелски сблъсък, а година по-късно "гражданите" си го връщат със същия резултат за приятелския турнир за Купата на Дъблин.

Ще има ли много голове във финала на Шампионска лига?

Коефициентът за това и в този случай - във финала за Шампионска лига, да има над 2,5 попадения е 1,76, докато за под 2,5 гола в големия мач е 2,12. Съответно ставката за това и Манчестър Сити, и Интер да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,96, докато за няма гол/гол е 1,89.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички