Стана ясна възможна причина за психическия срив на Симон Байлс


Стана ясна възможна причина за психическия срив на Симон Байлс
Снимка: Getty Images

3655 0

В семейството на четирикратната олимпийска шампионка по спортна гимнастика Симон Байлс се е случила трагедия по време на Олимпийските игри в Токио. Американската спортистка е загубила леля си по време на надпреварата в японската столица. Въпросната дама е сестра на бащата на атлетката. За смъртта ѝ разкри самата Байлс след финала на греда.

"Преминахме през много сълзи заедно, защото, колкото бяхме щастливи за отбора на САЩ, е малко тъжно да осъзнаем, че тя би могла да спечели още няколко медала", заяви треньорът на Байлс Сесил Канкето-Ленди, цитирана от списание "People".

"Но тя беше най-добрият лидер. Тя искаше да бъде тук, не беше принуждавана. Това бе нейно собствено желание да бъде тук и тя наистина се гордееше с всичките си съотборници", допълни треньорката.

Американската атлетка взе бронз на греда и спечели сребърен медал в отборния многобой в Токио. От останалите състезания тя се оттегли заради психологически проблеми. Олимпийският турнир по спортна гимнастика завърши на 3 август. А ето кой обвини Байлс, че е страхливка. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички