Освободиха германски атлет в Токио, той се оплака, че нямал бира


Освободиха германски атлет в Токио, той се оплака, че нямал бира
Снимка: iStock/Guliver

2115 0

Германският атлет Симон Гешке най-после бе освободен от хотелската част, където караше карантина, и му бе позволено да си отлети от Токио, похвали се самият той.

35-годишният колоездач бе с положителен тест за коронавирус, въпреки че бе ваксиниран, и това бе точно ден преди състезанието на шосе.

Оттогава той е изолиран в хотел.

"Това е краят на най-безсмисленото пътуване в живота ми. Много съм въодушевен, че излизам от карантината и мога да се прибера вкъщи", написа Гешке в Twitter.

След като бе затворен толкова дълго време и му доставяха безвкусни закуски, дори без ножове и бе принуден да използва пила, за да реже храната си, го чакаше още една неприятна изненада при освобождаването му.

"И когато си мислиш, че нещата се подобряват бързо, пристигаш на летището и разбираш, че там не продават бира", добави той.

Гешке можеше да бъде държан под карантина и 14 дни, но след като даде два негативни теста, му бе позволено да си тръгне по-рано.

След критиките му условията в хотела все пак се подобриха в последните му дни. Той обаче разкри преди това, че се чувства "като в затвор"

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички