Диана Петкова след отпадането на бруст на Токио 2020: Много съм развълнувана, очаквах го


Диана Петкова след отпадането на бруст на Токио 2020: Много съм развълнувана, очаквах го
Снимка: SportsGallery.eu

1357 0

21-годишната Диана Петкова дебютира на най-престижната спортна сцена чрез Олимпийските игри в Токио. Първият ѝ старт в плуването там бе на 100 метра бруст, където се представи под възможностите си и завърши последна в серията. Тя сподели, че е много развълнувана и че се надява да се "събере", за да се представи на ниво.

"Имам доста по-добрo време, но мисля, че като за първи старт съм доволна и ще се съсредоточа върху най-силната си дисциплина. Мисля, че сега ще съм по-спокойна, усетих атмосферата. Надявам се да се наглася за следващия старт. Доста съм развълнувана, това е първа олимпиада за мен, надявам се да се събера и да покажа най-доброто.

Брустът е доста специфична дисциплина и малко да не се получи нещо става огромна разлика. Малко го очаквах, защото не се чувствах особено добре. Единственото, което ни пречи, е, че не сме излезли да се разходим. Свикнали сме вече с мерките. Надявам се утре да изплувам добре старта си" - заяви Петкова пред БНТ.

Вижте подробности за плуването на Диана Петкова на Токио 2020.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички