Стойка Кръстева: Много сме подготвени, какъв ще е медалът, ще покаже времето


Стойка Кръстева: Много сме подготвени, какъв ще е медалът, ще покаже времето
Снимка: Lap.bg

3537 0

Българската боксьорка Стойка Кръстева прие много спокойно своята победа в 1/4-финалите на боксовия турнир в Токио 2020 над китайката Юан Чанг. тя ще играе полуфинал в категорията си на Игрите, което ѝ гарантира поне бронзов медал.

"Най-важното е дългогодишният труд и екипната работа, благодарение на това стигнах до победата", обобщи Кръстева пред БНТ. Запитана за надменността на съперничката си и поведението ѝ на ринга, боксьорката заяви: "Това го има в играта, всеки противник си изгражда различна стратегия, в случая нашата беше печелившата".

"Аз прилагам тактиката, която ми е изградил треньорът. Длъжна съм като състезател да я изпълнявам. Мисля, че успях да го направя. Това е разковничето, за да се поздравим с този успех. Още като тръгнах от България казах, че сме тренирали достатъчно и сме много подготвени. Надявам се да успеем да покажем всичко, което сме тренирали. Какъв ще е медалът - времето ще покаже", допълни българката.

"С всички в категорията се знаем, търсим всеки вариант да гледаме противниците си, но към момента е трудно да се изгради стратегия, защото няма къде да следим мачовете", бе коментарът на Стойка за следващата ѝ съперничка, която е състезател на домакините. А какво постигна в предишната фаза на участието си българката вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички