Инна Ефтимова от Олимпиадата в Токио: Доволна съм, платих си цената да съм тук


Инна Ефтимова от Олимпиадата в Токио: Доволна съм, платих си цената да съм тук
Снимка: Lap.bg

3924 0

Българската спринтьорка Инна Ефтимова заяви след бягането си на 200 метра на Олимпиадата в Токио, че е доволна от своето представяне. Тя завърши на 33-то място с време от 23.42 секунди:

"Доволна съм от това бягане. Много се радвам, че съм тук и имах възможността да участвам на 100 и на 200 метра. Днес е доста по-топло и задушно от предишните дни, но каквото е за мен, такова е и за другите състезателки. Просто трябва да бягаме каквито и да са условията. Тежко ми беше, не беше лесно, но се радвам, че съм на личния си резултат и смятам, че се представих достойно и в двата спринта", каза българката, която се доближи на само стотна от най-доброто си постижение.

"Аз съм си на личното за сезона. Смятам, че това, че направих много стартове през годината със сигурност ми попречи да дам по-добри резултати в Токио, но аз бях наясно, че са ми нужни всичките тези състезания, за да бъда в тук днес. Платих цената да съм тук", заяви Инна.

"Не знам все още какво ми предстои до края на сезона. Ще говоря с мениджъра ми, за да видим дали има някакви турнири, в които мога да участвам. Живи и здрави, да се прибера, да съм добре и да съм здрава най-вече", каза за финал тя.

Повече за бягането на българката можете да прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички