Божидар Андреев в България: Толкова ми е гадно, че не спазих обещанието си


Божидар Андреев в България: Толкова ми е гадно, че не спазих обещанието си
Снимка: Lap.bg/Liubomir Asenov

2727 0

Емоционално беше прибирането на Божидар Андреев в България, където той беше посрещнат от личния си треньор Пламен Братойчев и семейството си. Той дори се просълзи и отново изказа съжаление, че не е спазил обещание, направено към Преслава - дъщерята на неговия треньор, която загуби битката с тежко заболяване. И на летището във Варна той се остави на емоциите. 

"Просто съм израснал от малък с нея и я чувствам много близка - точно кат сестра. И бях дал обещание както на треньора, така и на нея, но не успях да го изпълня. Затова ми е толкова гадно в момента", заяви завършилият на 5-о място в своята категория щангист по време на Олимпийските игри

Както е известно, Андреев призна, че е отишъл в Токио с контузия, което прави постижението му още по-добро. Той има травма в рамото, но се зарече, че изобщо няма да почива, а ще даде всичко от себе си да подобри представянето си. 

"Въобще няма да почивам. Оправям проблема с рамото и започвам пак да тренирам", заяви той при прибирането си. Той завърши с това, че има шанс за олимпийски медал и по този начин да изпълни обещанието си, макар и със закъснение. 

Какво трябва да знаете за Божидар Андреев четете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички