Сантош разкри, че триумфът на Евро 2016 е като приказката за Грозното пате


Сантош разкри, че триумфът на Евро 2016 е като приказката за Грозното пате

1227 0

Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош сподели емоциите си след триумфа на Евро 2016. "Мореплавателите" победиха Франция на финала и спечелиха короната на Европа.

"Винаги съм казвал, че ние сме отбор. Никога не съм криел мислите си, винаги съм казвал на играчите какво ми е на ума. Винаги съм им казвал, че са много талантливи, но трябва повече да се борим, да тичаме повече от съперника и да бъдем по-концентрирани от тях. Имаме страхотен отбор. Когато казвах на футболистите, че е по силите им да спечелят този трофей, те ми вярваха", сподели Сантош след триумфа.

"Където и да отидехме, нашите фенове бяха близо до нас. Те укрепиха нашия дух. Трудно е да се опише как се чувстват играчите сега, всичко това е невероятно. Нашият капитан направи огромен принос за победата, той е отборен играч с главна буква. Два пъти се опита да се върне на терена, но неговото присъствие означаваше много и в съблекалнята, и на скамейката. Той, както и аз, вярваше, че днес е нашият ден", допълва специалистът.

"Едер ми каза, че ще вкара и това "грозно пате" отбеляза. Сега той е прекрасен лебед. Когато загубиш най-добрия футболист в света, трябва нещо да промениш, защото цялата стратегия бе построена около него", завърши Фернандо Сантош.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички