Роналдо: Винаги съм вярвал в тези играчи


Роналдо: Винаги съм вярвал в тези играчи
Снимка: Getty Images

2790 0

Нападателят на Португалия Кристиано Роналдо сподели своите емоции след триумфа на неговия тим на Евро 2016. Иберийският тим надви Франция на финала на турнира, като самият Роналдо остана на терена едва 25 минути, тъй като бе контузен.

"Толкова съм щастлив! Толкова дълго мисля за това - от 2004 г. Португалският народ заслужава това, нашите играчи го заслужават. За съжаление, за мен нещата не се развиха по най-добрия начин, но аз винаги съм вярвал в тези играчи. Те са майстори в своята професия, способни са много", коментира супер звездата след успеха.

Ужасяващото изкривяване на крака на Роналдо

"Това е един от най-щастливите моменти в моята кариера. Винаги съм казвал, че искам да спечеля трофей с националния тим и да пренапиша историята".

"Благодаря на съотборниците ми, на треньора и всичките му помощници, на целия наш голям отбор на това Евро. Португалският народ ни аплодира. Това е уникално събитие, невъзможно е да се забрави", завърши Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички