Какво му става на Левандовски?!


Какво му става на Левандовски?!

1576 0

Полските фенове се чудят каква е причината за изключително слабото представяне на Роберт Левандовски на Евро 2016. Нападателят не само все още не е отбелязал гол на първенството, но дори няма отправен удар към противниковата врата.

Полша се класира на осминафиналите и без негова помощ, като завърши груповата фаза без инкасирано попадение - само Германия постигна подобно нещо до момента на Евро 2016, като "дружина полска" бе по-близо до успеха от Бундестима при равенството им 0:0.

Защо Левандовски е толкова незабележим е пълна енигма - той направи личен рекорд миналия сезон с 42-та си гола за Байерн, а от 2011-та насам не е падал под 20 попадения в рамките на една кампания.

С 13-те си гола в квалификациите за Евро 2016 пък Левандовски доказа, че може да се представя на ниво и с националната фланелка, но сега просто не е на себе си по терените на Франция.

Полша се изправя срещу Швейцария на осминафиналите и за да има шансове за прогрес, ще се нуждае от помощта на голямата си звезда, когото всички чакат най-после да се пробуди.

Всичко най-интересно за Евро 2016 четете в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички