Касияс или Де Хеа? В Испания взеха решение


Касияс или Де Хеа? В Испания взеха решение
Снимка: Guliver/GettyImages

2505 0

Най-голямата дилема за Испания преди старта на Евро 2016 беше кой от двамата вратари да бъде титуляр по време на кампанията на тима по терените във Франция.

Дългогодишният титуляр Икер Касияс, който е неизменна част от състава още от Мондиал 2002 и твърд титуляр от Евро 2004 насам, най-накрая ще седне на резервната скамейка за сметка на звездата на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа.

Постоянството на младия испански страж в последните 3 години е убедило Висенте дел Боске, че е време за смяна под рамката на вратата на "Ла Роха". Със сигурност това се дължи и на много слабия сезон, който Касияс записа с екипа на Порто - първия му сезон извън Реал Мадрид.

ЖЕСТОКА АТАКА СРЕЩУ ПЕПЕ И РОНАЛДО

Касияс ще влезе в ролята на втори вратар и, ако Испания си гарантира първото място в групата след първите два мача, по всяка вероятност той ще запише един мач на Европейското първенство.

В последните дни се заговори, че Сан Икер все пак ще е титуляр заради секс скандала, който се заформи около Де Хеа. Вратарят обаче е уверил треньорското ръководство, че това няма да му повлияе и на 99.9 процента излиза като титуляр срещу Чехия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички