Здравко Здравков: Усеща се подкрепа за Младен Кръстаич, можем да мечтаем


Здравко Здравков: Усеща се подкрепа за Младен Кръстаич, можем да мечтаем
Снимка: Facebook / BulgarianNationalTeam

2741 0

Бившият вратар на Левски и настоящ треньор на вратарите в Лудогорец - Здравко Здравков, коментира впечатленията си от работата на новия национален селекционер на България Младен Кръстаич.

В "Домът на футбола" бившият страж не скри, че харесва методите на сърбина, въпреки че ги смята за странни. Той сподели, че вижда феновете позитивно настроени към наставника и отбора.

"Кръстаич постигна добри резултати, поздравления. Дори със странни решения, ги постигна. Българският футбол има нужда от нова енергия. Усеща се и една подкрепа от обществото напоследък. Нека виждаме хубавите неща. Малка страна сме, аз 4 години работих в Китай и погледнато от друг мащаб, видях колко е малка България. Трябва да оценим това, което имаме", заяви Здравков. Той отговори и на въпрос за шансовете на България за класиране на голям форум скоро.

"Не обичам да говоря за шансове. Има възлови мачове, защо да не мечтаем? С добрите млади момчета и добре представящия се треньор, защо не? В чужбина научих, че трябва да си отворен към нови неща. Работата в чужди страни ме обогати не само във футбола, а и като човек", допълни още той.

Ето какъв съвет пък даде самият Кръстаич за подобряването на българския футбол

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички