Залп №2: Илиян Филипов с ново обяснение, нарече Гонзо "кукла на конци"


Залп №2: Илиян Филипов с ново обяснение, нарече Гонзо "кукла на конци"
Снимка: Lap.bg / Колаж: SportLive

18345 0

"Драмите" около срещата на националния отбор по футбол на България и Унгария, част от квалификациите за Евро 2024, продължават. По-рано днес се разрази скандал между БФС - с участието на техническия директор Георги Иванов - Гонзо, и строителя на "Колежа" и собственик на фирмата "PIMK" - Илиян Филипов.

Залп №2 от Филипов

Строителя на "Колежа" влезе в словесен двубой с Гонзо, заявявайки, че бившият футболист е отправил заплаха към него да подпише документ, с който да се гарантира, че срещата може да бъде играна на "Колежа". Филипов опонира с това, че е получил подкрепата на кмета на Пловдив, а съвсем наскоро Фейсбук страницата на "PIMK" излезе със съобщение от собственика си, който разясни повече по казуса.

"Уважаеми привърженици на футбола,

вече няколко дни БФС се опитва да прехвърли отговорността за мача България - Унгария на Община Пловдив и на мен като изпълнител на стадион “Христо Ботев”.

Поредната кукла на конци на БФС - Георги Иванов - Гонзо нарече мен - Илиян Филипов лъжец.

На среща в Община Пловдив, проведена в петък, присъстваха кметът на града - Костадин Димитров, той лъжец ли е?! Председателят на Общинския съвет - Атанас Узунов - той лъжец ли е?! Секретарят на Община Пловдив - Ангелина Топчиева и адвокатите на Община Пловдив и те ли лъжат?

Този човек - Георги Иванов - пред всички изрече, че ако Пловдив не приеме България - Унгария Ботев и Локомотив ще играят в Стара Загара или Кърджали, защото стадионите няма да получат лиценз.

Аз съм изпълнител на строежа на стадион “Христо Ботев” и единствено и само Община Пловдив може да ми определя начина на работа.

Пак казвам, всички строителни дейности на стадион “Христо Ботев” са подготвени и изпълнени само и единствено спрямо футболните срещи на ПФК Ботев.

С Уважение,

Илиян Филипов

управител на ДЗЗД "КОЛЕЖА", пише "PIMK".

От БФС също взеха отношение по казуса. Централата в Бояна разкри какво би се случило с националния ни отбор, ако срещата с Унгария не се играе в Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички