Вратар на Северна Македония коментира любопитно мача с България


Вратар на Северна Македония коментира любопитно мача с България
Снимка: Getty Images

1651 0

Вратарят на Северна Македония - Столе Димитриевски, коментира предстоящите мачове на неговата страна от Лигата на нациите. Както е известно, македонците ще се изправят срещу Грузия, след което посрещат в Скопие България в решителен мач от новия турнир на УЕФА.

Според стража на Райо Валекано срещата с България е изцяло с футболен характер, макар някои хора в страната му да я считат за повече от това.

"Всеки път, когато се връщаш у дома, за да играеш за националния отбор, се чувстваш добре. Отиваме да изиграем два добри мача. Най-напред заминаваме за Грузия, където трябва да направим един силен мач, а след това да чакаме добри новини от Гибралтар, започна Димитриевски за сайта sportmedia.

"Що се отнася до мача с България, вероятно се смята, че това е повече от един футболен мач. Но ние сме концентрирани само върху футбола. Мотивирани сме да вземем максималното и от двата мача, каза още вратарят, който се намира в много добра спортна форма.

Националният отбор на Република Северна Македония гостува на Грузия на 23-и септември, а на 26-и е домакин на българския тим. Селекционерът Благоя Милевски събра днес играчите си в хотел Хилтън в Скопие и в 18.30 ще направи тренировка на базата Петър Милошевски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички