Валентин Антов: Истината е, че това е нашата действителност и нашето ниво


Валентин Антов: Истината е, че това е нашата действителност и нашето ниво
Снимка: Lap.bg

2843 0

Защитникът на националния отбор по футбол - Валентин Антов, беше напълно искрен след тежката загуба от Унгария в Будапеща. Родният бранител призна, че въпреки всички оправдания и клишета, истината е, че нивото на България е по-ниско от това на останалите конкуренти.

"Лъвовете" допуснаха поражение с 0:3 от Унгария в мач от квалификациите за Евро 2024 г. Българските национали не показаха почти нищо и заслужено отидоха в дъното на класирането на своята Група "G". 

Това е действителността

"Тежък мач за нас. Истината е, че това ни е нивото. Унгарският отбор беше много по-добър от нас с много повече качества, много по-добре подготвени по всички параметри - физически, психически, тактически, технически. За жалост, това е нашата действителност, това ни е нивото. Само със желание и раздаване е много трудно", призна Антов след последния съдийски сигнал и продължи.

"Ние сме млад отбор, но това не е оправдание. Клише или не - ще чакаме следващия път като ни повикат да покажем някакво по-добро лице. Разочароващ старт", допълни още той.

Също толкова честен бе и Георги Русев, според когото сме "далеч от истината"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички