В Швеция притеснени от нашите и домакинския фактор


В Швеция притеснени от нашите и домакинския фактор
Снимка: БГНЕС

1061 0

Селекционерът на Швеция Яне Андерсон заяви, че тимът му ще срещне доста по-различен отбор на България, отколкото онзи, който победи с 3:0 през есента.

Специалистът отбеляза, че националите са направили прогрес и щом са победили Холандия с 2:0, то не са никак случаен тим.

"Според скаута ни България сега е много по-организиран тим от онзи, срещу който играхме през есента. Домакините са силни физически, агресивни, а освен това са непобедени на техен терен. Така че ще трябва да сме на максимума си, за да вземем трите точки, които искаме. Не бива да забравяме, че има голяма разлика между представянето на един отбор като домакин и гост", каза спецът.

"Щом си победил Холандия с 2:0, няма как да си слаб. Това означава, че си добър. В Швеция съперникът игра доста дефанзивно. Сега очаквам много по-различна и променена България. Затова трябва да бъдем много внимателни", заяви Андерсон. Той допълни, че за неговите момчета ще е добре, ако "Васил Левски" не се напълни.

Запитан дали мечтае вече за световното първенство в Русия следващата година, селекционерът отговори:

"Не съм добър мечтател, не съм добър и в пожеланията - просто гледам да върша това, което трябва. Трудно ми е да кажа какъв ще е резултатът накрая. Предстоят ни 4 мача, а може да има и още, ако отидем на бараж.”

Андерсон посочи, че с футболистите ще си припомнят успеха над Франция, който ги качи начело в групата, но само толкова:

"Не живеем със спомените. Трябват ни нови победи и съм уверен, че можем да ги постигнем. Вярваме във възможностите си", посочи специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички